Top 10

Hittade denna video bland “mina rekommendationer” på YouTube och blev glatt överraskad!

Advertisements

4 thoughts on “Top 10

   1. Hej, Annika! Angående fliken “Att dubba Frost” Om du inte fick se filmen samtidigt, hur visste du när och hur och i vilken tajming du skulle säga sakerna i så det skulle passa med filmen?

    Hur gjorde du när du spelade in “För första gången nånsin” med Mimmi Sandén?
    Typ tappade du aldrig bort dig nånting?! Jag har sjungit kano i skolan när det spelade in i två olika grupper och sjöng olika saker samtidigt och det gick fasen inte! Jag tappade bort mig HELA tiden. Bokstavligt!
    Jag är dock lite besviken på Sharon Dyall som översatte från “Let it go”. Men det är ju inte ditt fel! Men som sagt, jag är djupt imponerad över “För första gången nånsin”, och mina framtidsplaner är att flytta till Stockholm och jobba med dubbning på SDI Media. Vad har du gått för utbildningar för att komma in? Och har du en fast anställning på SDI eller var det bara nåt tillfälligt eller jobbar du för ett annat företag som skickar ut dig på såna uppdrag och isåfall hur funkar det med lön och sånt? Jag fattar ju att när dom bokade in dig på Allsång på Skansen betalade dom dig för att ha med dig, för, för det sa mamma att det funkade, men sen då??

    Ps. Följ mig gärna på Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCVRJdAMe_o4bnHyZJMiW-BA). Jag laddar upp massor av frost videor på många olika språk och textar för Hörselskadade. Jag textar även hela Frost filmen, men jag vet dock inte vad jag ska göra med den.

    SAMANFATTNING AV FRÅGOR:

    1. Hur gjorde du när du spelade in “För första gången nånsin” med Mimmi Sandén?

    2. Vad har du gått för utbildningar för att komma in? Och har du en fast anställning på SDI eller var det bara nåt tillfälligt eller jobbar du för ett annat företag som skickar ut dig på såna uppdrag och isåfall hur funkar det med lön och sånt? Jag fattar ju att när dom bokade in dig på Allsång på Skansen betalade dom dig för att ha med dig, för, för det sa mamma att det funkade, men sen då??

    Like

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s